GI ALDRI OPP – DET BLIR BEDRE

Biffsalat inspirert av Østen

ragnhildmork@ymail.com <<>>

17. Sep. 2025

Denne østeninspirerte biffsalaten er kjempegod!

Nydelig biffsalat ;-))

Ingredienser:
500 g entrecôte
200 g spinat
1/2 rødkål av spisskål, strimlet
5 vårløk, i fine skiver
3 gulrøtter, i fine staver
En håndfull frisk mynte
En håndfull frisk bladpersille
Salt og pepper

Dressing:
0.5 dl god olivenolje
3 ss limesaft
1 ss brunt sukker
1 ss soyasaus
1 ts fiskesaus
1 ss fint revet ingefær
1 fedd hvitløk, fint revet
1 frisk chili, fint revet

Slik gjør du:

Du kan begynne med å lage dressingen. Smak den til.

Tilbered salatingrediensene og legg dem utover et stort fat.

Kjøttet skal ha romtemparutur. Salt og pepper kjøttet godt. Varm litt rapsolje i en stekepanne. Stek kjøttet til en kjernetemperatur på 60 grader. La kjøttet hvile i 10 minutter.

Legg kjøttet over salaten. Ha dresssingen over.

Utfordringer for oss enarmede:

Kjøttet er utfordringen. Det kan være vanskelig både å grille kjøttet og å skjære det opp.

Lykke til!